Haremlique Istanbul 100. Yıl Burs Fonu

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı şerefine, Cumhuriyetin değerlerine bağlılığımızı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ileri görüşlü ruhunu yansıtan bir burs fonu başlattık. Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle hayata geçirilen "Haremlique İstanbul 100. Yıl Burs Fonu" 100 öğrencinin eğitimine destek olacak.

Kurucumuz Caroline N. Koç, bu girişim ile ilgili “Haremlique Istanbul olarak bu önemli dönüm noktasını ülkemizin geleceğine eğitim yoluyla yatırım yaparak kutluyoruz. Haremlique Istanbul 100. Yıl Burs Fonu ile gençlerimizin eğitimine destek olmanın yanı sıra Cumhuriyetimizin parlak geleceğine olan inancımızı da yineliyoruz. Bu iş birliği, gençleri, başarılı olmak için ihtiyaç duydukları araçlarla güçlendirme konusundaki kararlığımızı da yansıtıyor. Böylece Cumhuriyetin her vatandaşa erişilebilir ve kaliteli eğitim sağlama taahhüdüne de katkı sağladığımıza inanıyoruz. Eğitimin ilerleme ve kalkınmanın temel taşı olduğuna olan inancımızla önümüzdeki dönemde de Haremlique Istanbul olarak eğitim girişimlerini desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

TEV ile iş birliğimiz eğitimde fırsat eşitliğine yönelik ortak kararlılığa dayanmaktadır. TEV ile birlikte çalışmalarımızın etkisini artırarak gençlerin eğitim yolculuklarında kalıcı bir fark yaratmayı hedefliyoruz.

Gelecek nesilleri eğitimle güçlendirme vizyonumuzu paylaşanlar, Haremlique İstanbul 100. Yıl Burs Fonu'na katkıda bulunabilirler. 


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post