Yeni Yıl Önerileri

Yeni yıla özel olarak bir araya getirdiğimiz hediye seçeneklerine göz atın. Zarif tasarımlarımızı inceleyerek sevdiklerinize uygun hediyeler bulabilirsiniz. İnisyalli Ürünler

Hediye ettiğiniz kişinin kendini özel hissetmesini sağlayacak bir seçim yapmak için Kişiye Özel Üretim Hizmeti’miz kapsamında inisyal uygulamaları yaptırabilirsiniz. Nevresimden yastık kılıfına, havludan makyaj çantasına geniş bir yelpazedeki ürünlere uygulanabilen nakış işlemeleri için hem haremlique.com’u hem de Zorlu Center’daki mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kavuk Koleksiyonu

Sevdiklerinize ayrıcalıklı bir hediye vermek istiyorsanız gümüş kaplama ürünlerle oluşturulmuş Kavuk Koleksiyonumuza göz atabilirsiniz. Bu özel koleksiyonda logomuzdaki kavuk formundan ilham alınarak hazırlanmış servis kasesinden şamdana, tepsiden buz kovasına geniş bir yelpazede ürünler yer alıyor.

İznik Çini Koleksiyonu

Markamızın en özel koleksiyonları arasında yer alan İznik Çini, geleneksel motiflerin modernize edildiği desenleriyle dikkat çekiyor. Bu koleksiyondan seçeceğiniz ürünlerle, sevdiklerinize zarif bir hediye verebilirsiniz.

Kaşmir Ürünler

Kaşmir ürünler kış aylarında hediye etmek için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. %100 kaşmirden üretilen throw, yastık kılıfı ve sabahlıklarımıza göz atarak hediyenizi seçebilirsiniz.

Keten Havlular

Zarif işlemelerle bezeli %100 Keten şık havlularımız banyolara incelik katacak. Farklı nakış desenlerine sahip seçeneklerimize göz atabilirsiniz.

Mumlar

Bulundukları ortama sıcak bir ambiyans kazandıran mumlarımız Haremlique Istanbul'a özel olarak tasarlanmış kokularıyla farklı beğenilere hitap ediyor.

Dekoratif Yastıklar

Farklı dokulardaki kumaşlarla hazırlanmış dekoratif yastıklarımız yaşam alanlarında kusursuz bir vurgu oluşturuyor.


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post