Romantik Seçenekler

Sevgililer Günü’ne özel olarak bir araya getirdiğimiz hediye seçeneklerimize göz atın. Sevdiğiniz kişinin kendini özel hissetmesini sağlayacak önerilerimiz arasında yumuşacık kaşmir sabahlıklardan throw’lara, deri aksesuarlardan bornozlara kadar birçok alternatif bulunuyor. Farklı renk alternatifleri bulunan deri aksesuarlarımız arasından birini seçerek sevdiğiniz kişiye şık bir hediye verebilirsiniz.

Katlanan kredi kartlık, kozmetik çantası, kartlık, pasaport kılıfı

%100 kaşmirden üretilen ürünlerimiz yumuşak dokuları ile sevdiklerinizi şımartacak. Lüks bir hediye seçeneği arıyorsanız throw ve sabahlıklarımıza göz atabilirsiniz.

Kaşmir throw & yastık, Tünel jakarlı throw, kısa kaşmir sabahlık, uzun kaşmir sabahlık

Banyo deneyimine şıklık katan bornozlarımız Sevgililer Günü’nde hediye etmek için ideal. Farklı tarzda seçenekleri bulunan bu ürünler yumuşak tuşeleriyle ön plana çıkıyor.

Kişiye Özel Üretim Hizmetimiz kapsamında ürünlerimiz üzerine sevdiklerinizin inisyallerini yaptırarak romantik ve kişisel bir hediye verebilirsiniz. İnisyal uygulaması yaptırabileceğiniz ürünler arasında; nevresim, havlu seti, bornoz, makyaj ve seyahat çantası gibi ürünler yer alıyor.

Girdikleri ortama sıcacık bir ambiyans katan mumlar Sevgililer Günü’nde hediye edebileceğiniz alternatifler arasında yer alıyor. Farklı stillerdeki mum seçeneklerimiz markamıza özel tasarlanan kokularıyla beğeni topluyor.

Lemongrass mum, Citrus mum, Rose of Delight mum, Rose of Topkapı mum

Farklı materyallerle hazırlanmış el çantalarımız stil sahibi bir hediye vermek için ideal.

Evil eye clutch, Fish clutch

Alışverişe başlamak için tıklayın.


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post