Yatak Odası Ürünleri Seçimi

Zevkinize en uygun yatak stilini yaratmanız ve satın alma kararınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olmak için faydalı bilgileri bir araya getirdik. Çarşaflardan yatak örtülerine kadar hayalinizdeki yatak düzeninizi oluştumanızı sağlayacak ürünleri görmek için aşağıya doğru ilerleyin.

(1, 5, 6) Dekoratif yastık: Nevresim takımının yastıklarından daha farklı kumaşlarla hazırlanan bu yastıklar dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Genellikle büyük dekoratif yastıklar en arkada, küçük dekoratif yastıklar ise önlerde kullanılmaktadır. Büyük dekoratif yastıklar yatakta oturmanız için rahat bir kullanım sağlar.

(2) Oxford yastık: Nevresim takımının tamamlayıcılarından biri olan Oxford yastıkların, dört kenarı çerçevelidir. Yatak düzeninde standart yastıkların arkasında yer alırlar. Yatak düzenlemelerinizde zengin bir görünüm oluşturmak için idealdirler.

(3) Standart yastık: Uyku yastığı olarak da adlandırılan standart yastıklar, nevresim takımının en yaygın olarak kullanılan yastıklarıdır. Yatak düzeni içinde Oxford yastıklarının önünde yer alırlar. Nevresimlerin üzerinde yer alan desenleri tamamlayıcı nakışlara sahiptirler. Standart ve Oxford yastıkları nevresimlerle birleştirip takımlarınızı oluşturabilirsiniz.

(4) Mini yastık: Nevresim takımlarının tamamlayıcıları arasında yer alan mini yastıklar Standart ve Oxford yastıklardan daha küçük ölçülerde üretilmektedir. Yatak düzeninde standart yastıkların önünde birer tane ya da ortalarında tek başına kullanılabilirler. Üzerlerine inisyal işletip yatağınızı kişiselleştirmek için idealdirler.

(7) Nevresim: Yatak düzeninizin temel unsurlarından biridir. Farklı süsleme teknikleriyle üretilmiş kumaşlarda alternatifleri koleksiyonumuzda bulunmaktadır. Nevresimlerimiz kullanışlı dokuları ve yüksek standartta nefes alma özelliğine sahip, hafif yorganlarımız sayesinde yaz kullanımına da uygundur.

(8) Yatak örtüsü: Genellikle Haremlique Istanbul’a özel limited edition kumaşlarımızla yapılan yatak örtüleri dekoratif yastıklarımız ile uyum içerisindedir. Çoğunlukla farklı tekniklerle kapitone edilmiş ince ürünlerdir.

(9) Throw: Yatak düzeninin son dokunuşlarından olan throw’ların özellikle kaşmir olanlarının koleksiyonlarımızda önemli bir yeri vardır. Haremlique Istanbul için özel kaşmir iplikleri ile dokutulmaktadırlar. Koleksiyonumuzda farklı kumaşlarla yapılmış seçenekler de yer almaktadır. Throw’lar yatak örtüsü üzerinde yatağın ucuna yerleştirilebilecekleri gibi nevresim üzerinde örtü olarak da kullanılabilmektedir. Hem işlevsel hem de dekoratif olmaları ile yataklar için önemli ürünler arasında yer alırlar.


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post